News , Εκδρομές να πας

Ανακαλύψαμε μία κινητή καντίνα που σου φτιάχνει λουκουμάδες "μέλιν" και μετατρέπεται σε μπαρ

Γεύσεις παραδοσιακές και νόστιμες από μία έξυπνη ιδέα μίας ομάδας φίλων

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2024

Ανακαλύψαμε μια καντίνα που ταξιδεύει σε όλη την Κύπρο και μας ταξιδεύει στην κουζίνα της γιαγιάς μας με τους λουκουμάδες της. Στόχος των νέων που έκαναν αυτή την ιδέα σε πράξη ήταν η προσφορά προς την κοινότητα με τον πιο γευσάτο τρόπο.

Το "Εν μέλιν" μεταφέρεται σε όποιο χώρο εσύ επιθυμείς για να σε γλυκάνει και να κάνει το event σου ξεχωριστό. Η ιδιαιτερότητα της καντίνας αυτής είναι η μετατροπή της και σε μπαρ για να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Η μικρή εκδοχή του project αυτού βοηθάει την εισδοχή του σε χώρους όπως γάμους, γενέθλια και άλλες εκδηλώσεις προσφέροντας μια μελωμένη δόση ευτυχίας στην βραδιά μας. Η live διαδικασία ψησίματος ολοκληρώνει την εμπειρία αυτή ξυπνώντας μνήμες και προσφέροντας "μέλιν" στον ουρανίσκο μας.

Την κλασική εμπειρία του "Εν μέλιν", αυτήν της καντίνας, μπορούμε να την βρούμε σε εκδηλώσεις όπως μουσικές παραστάσεις, κοινοτικές και άλλες συνάξεις.

"Εν μέλιν" σε όποια επιλογή διαλέξεις, μεταξύ παραδοσιακών λουκουμάδων με σιρόπι, εναλλακτικών με σοκολάτα, ferrero, pistachio, lotus και bueno προσθέτοντας γαρνιτούρες της δικής σου επιλογής. Μην χάσεις την ευκαιρία να γευτείς παραδοσιακούς λουκουμάδες αυτό το Σάββατο στα Λύμπια παρέα με την Ματούλα Ζαμάνη.

Η ομάδα νέων με πολύ μεράκι συνεργάστηκε για την δημιουργία της πιο γλυκιάς καντίνας και σε περιμένει να ταξιδέψεις στο παρελθόν.

Instagram: enmelin.cy

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close